Post by lodendthodeza on Feb 24, 2022 20:32:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas palielina primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR 2022 version ▞▞▞
Ita labi
Reklāmas, reklāmas, reklāmas un citas reklāmas! Šī nav spēle. Būtībā šī ir tikai lietotne, kas paredzēta reklāmu skatīšanai, spēlējot 5 sekundes. ...120 sekunžu reklāmas 10 sekundes spēlei. Kas par joku!!! ATKRISTUS!!
Man ļoti patīk šī suši ruļļu spēle, jo tā ir tik vienkārša. ✌✌
Labi
Lieliska lietotne, es nesaprotu, kāpēc cilvēki sūdzas par reklāmām. Vai vēlaties strādāt bez maksas? Un tie nav tik traucējoši. Varat tos izlaist 5 sekundes.
スシロール3D - 料理ゲーム シミュレーション hao
Ja jums patīk bez iemesla vienkārši ripināt suši, šī spēle ir paredzēta jums. Spēlei nav īstas nozīmes. Jūs nopelnāt naudu, ko varat tērēt nekam. Nav nozīmes tam, ko tu ieliec rullī, spraudītes/blaktis/bojātu gaļu, tu tik un tā uzvarēsi, un viņi ir laimīgi.
Šī ir dzīves labākā spēle. Tik laba darbība
Ļoti jautri Man patīk izveidot nepareizo tikai prieka pēc.
Es izlaižu atlīdzības, lai nesaņemtu reklāmas, taču es to saņemu, noklikšķinot uz izlaist lmao
Es atinstalēju. Pārāk daudz reklāmu, vienreiz noklikšķiniet uz ekrāna, un tiek parādīts papildinājums. Sliktākā daļa nav reklāmās, jo kad citās spēlēs no tām var viegli noklikšķināt, es neatlaidu, bet lielākā daļa reklāmu ir jānoklausās līdz galam UN REKLĀMAI IR OTRĀ DAĻA, KAS ARĪ JĀNOSKATĀS . Ļaujiet man domāt par voodoo spēlēm.
Manuprāt, šī ir patiešām laba ideja spēlei, taču reklāmas to pilnībā sabojāja. Tas padara spēli gandrīz neiespējamu, un tas ir patiesi nomākta ar nepārtrauktu reklāmu plūdiem.
Ja jūs šeit ieradāties no sludinājuma, jūs nebūsiet vīlušies. Spēle ir unikāla, aizraujoša un jautra. Viss, ko jūs darāt, apmierinoši vibrē jūsu tālrunis. Lai gan reklāmas tiek rādītas pēc katra pagrieziena, tās nav tik garas, un jūs parasti varat iziet no tām, pirms tās beidzas. Tas nekad neatpaliek (ja vien jums nav slikts internets). Es nopietni ieteiktu
Viena, divas vai trīs 30 sekunžu reklāmas mazāk nekā 30 sekundes spēlēšanai. Īpašajai sastāvdaļai ALwAyS nepieciešama cita reklāma. Nav acīmredzamas iespējas iegādāties spēli vai samazināt reklāmu skaitu. Jautra spēle, lai gan rullīti ar nori no ārpuses vēl neesmu redzējis. Ja vēlaties pavadīt vairāk laika, skatoties reklāmas, nevis spēlējot spēli, un nekad nepaiet, lai reklāma netiktu pārtraukta, šī ir spēle jums! Izdzēsts!
Es patiešām vēlos šai spēlei piešķirt 4 zvaigznes, jo tā ir jauka un viegli apgūstama spēle, taču problēma ir reklāmās. Es spēlēju pietiekami daudz bezmaksas spēļu, lai zinātu, ka reklāmas ir nepieciešamas, taču tās ir garākas par katru ēdienu. Arī tad, kad es noklikšķinu uz nevēlas skatīties un reklāmu, tas tiek atskaņots, bet es varu izlaist 5–10 sekunžu laikā. Tas ir kaitinoši.
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR 模擬 frwl
Es ļoti mīlu šo spēli, bet... Iemesls, kāpēc es neieliku 5 startus, ir troksnis, kas to padara tik kaitinošu, bet citādi tā ir patiešām laba spēle.
Labi, šī spēle ir jautra. Bet es dusmojos uz reklāmām. Es izvēlos neskatīties reklāmu par kaut ko, es joprojām saņemu sludinājumu. Tas ir sūdīgi, un tas ir kaitinoši.
Šī spēle ir diezgan jautra, taču pastāvīgās reklāmas ir kairinošas. Es saprotu, ja vēlaties trīskāršu atlīdzību, iespējams, noskatieties reklāmu, bet, ja jūs atsakāties un spēle joprojām rāda jums reklāmu, man tas ir viss.
ES mīlu šo spēli! Tas ir tik jautri, viegli lietojams un izglītojošs, ja vēlaties apgūt gatavošanas prasmes bērniem! Jūs varat pagatavot dažādus ķīniešu ēdienus, un man ļoti patīk, kā šīs spēles veidotāji nāca klajā ar šādu ideju. Tas ir patiesi pārsteidzošs.
Man patīk šī spēle, es to spēlēju 247 tā ir tik jautra un sagādā gandarījumu. Mani draugi spēlē šo spēli mans draugs lika man spēlēt šo
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR Simulacijske igre bbsj
Sākumā tā ir forša spēle, bet pēc tam vienkārši atkārtojiet līmeņus, un šajā spēlē ir tik daudz reklāmu, ka jums atliek tikai skatīties reklāmas. Turklāt, ja vēlaties kaut ko iegūt spēlē, jums ir jāskatās reklāma.
Garlaicīgi. Esmu uzlabojis savu restorānu visos iespējamos veidos, un esmu bijis līderu saraksta augšgalā vairākas nedēļas. Jā, dažreiz suši rullīšu gatavošana varonim, kuru kādu laiku neesmu darījis, ir jautri, bet ne vairāk kā 2 reizes spēlē. Pievienot vel!
Lieliska spēle, taču DAUDZ PAPILDINĀJUMU! Ja tālruni ievietojat lidmašīnas režīmā, nav nekādu papildinājumu! Bet papildus papildinājumiem tā ir lieliska un relaksējoša spēle.
Tā bija jautra spēle, līdz brīdim, kad es devos pieteikties, uznirstošais logs mēģināja piespiest mani dot jums atļauju saviem personas datiem pārdot tos trešajām pusēm, lai iegūtu "personalizētāku reklāmu pieredzi", un tas man neļāva spēlēt spēli, ja vien es nepiekritu. Es, protams, nepiekritu un nekavējoties to atinstalēju. Tā kā pasaule šobrīd cenšas panākt vairāk tiesību uz privātumu, tas bija slikts solis.
Tātad jūs sakāt, ka šī spēle ir ASMR.Šī spēle burtiski ir reklāmu mašīna. Un šī spēle daudz traucē. Viena kļūme pilnībā iznīcināja visus manus spēles datus, kad es biju 24. dienā. Tas mani nosūtīja atpakaļ līdz 22. dienai. Šī spēle ir absolūta annoyance.and daļa, kad ir raudas. ES to ienīstu. Tā kā tas ir pretīgi. Bet tā viņi dara, kad ēdiens tiek novietots uz galda, piemēram, atstājot uz galda. Tā nav tā daļa, par ko es sūdzos. Un vēl viena kļūme iznīcināja manu naudu spēlē, lai 0. palīdziet man, lūdzu. tagad
Pārāk daudz reklāmu, kas iesaldē vai pārtrauc atskaņošanu, tāpēc man ir jāturpina noklikšķināt uz atskaņošanas un ir grūti atskaņot
Šī spēle ir relaksējoša. Lai gan tas NAV asmr. Es spēlēju ar ieslēgtu lidmašīnas režīmu, jo, ja man tā nav, reklāmas tiek rādītas katrā līmenī. Spēle ir jautra ar ieslēgtu lidmašīnas režīmu.
Potenciāli lieliska spēle, kuru pilnībā sabojā reklāmas
Šī spēle tiešām nav tā labākā. Tāpat kā tagad visās mobilajās spēlēs, ir nepanesami daudz reklāmu un šķiet, ka spēle kopē citas spēles. Un es varu derēt, ka jūs nosūtīsit robotu, lai atbildētu ar kaut ko līdzīgu: "Ak, mums ļoti žēl, ka jūs domājat par spēli šādi, un mēs ceram, ka varēsim uzlabot", lai gan jūs pat nemēģināsit.
Lietojumprogrammai nav audio? Opcijās tas tika automātiski izslēgts. Es to ieslēdzu, bet neko nemainīju. Es mēģināju restartēt lietotni un tālruni. Es pat atinstalēju un pārinstalēju spēli, un nekādas izmaiņas. Šķiet smieklīgi, ja to nosaukumā ir “ASMR”, bet ar audio ir liela nozīme. Pretējā gadījumā spēle ir labs laika kavēklis, bet ir pārāk daudz reklāmu.
Ikreiz, kad parādās reklāma, nav izejas pogas, un es tikko atveda uz reklāmas spēli Play veikalā. Es pat nevaru atgriezties spēlē, tāpēc man ir jāaizver spēle un jāatskaņo. Tā ir laika izšķiešana.
Man patīk šī spēle, nepārprotiet, taču viņiem vajadzētu pievienot vairāk skaņas, arī dažādajām suši gatavošanas iekārtām... tāpēc piešķiru tai 3 zvaigznes.
Grafika ir lieliska, ir dažādas aktivitātes, tāpēc jūs nedarot dažas lietas atkal un atkal, jūs varat arī likt īpašiem cilvēkiem veikt īpašas lietas, lai uzlabotu jūsu veikalu. Tāpēc es šai spēlei piešķīru 5 zvaigznes, un, ja man būtu jāiesaka spēle, tā būtu šī
Vienkārša spēle, kuru var spēlēt ik pa laikam, taču jūs tiekat pārpludināts ar papildinājumiem ik pēc 30 sekundēm. Lai gan jūs varat iziet cauri spēlei 30 sekundēs. Kopumā spēle ir ok, tikai tad, ja esat gatavs skatīties DAUDZUS papildinājumus
VEIDS daudzām reklāmām. Pēc katra pagatavotā ēdiena gabala jums jādodas skatīties. Tas pat viss līmenis, tikai viens klients.
Spēle ir ļoti vienkārša. Bet pēc katras ļoti īsās kārtas ir 30 sekunžu reklāmas. Pat ja izvēlaties izlaist bonusu, jums joprojām ir jāskatās reklāma. Nauda tiek novirzīta tikai kosmētiskām lietām. Pēc 10 minūtēm tas būs atinstalētājs.
Man patiktu šī spēle un piešķirtu tai 5 zvaigznes...ja tās nebūtu reklāmas! KATRU SEKURI NĀK PIEVIENOJUMS, tas man jautā, vai es vēlos redzēt papildinājumu, lai kaut ko uzlabotu, es saku, nē, viņi man rāda sludinājumu tik un tā. Man nav prātā dažas reklāmas šeit un tur, bet tas ir pārāk daudz cilvēku.
TIK DAUDZ REKLĀMU! Man vispār nepatīk reklāmas, jo, kad es spēlēju spēli, mums ir izvēle, vai skatīties reklāmas vai nē, bet, nospiežot "zaudēt", tas joprojām parāda jums reklāmu, un kad jūs spēlējat, es nejauši saņemu reklāmas, un tas ir tik kaitinoši!. ŠĪ SPĒLE NAV TĀ VĒRTA! Jautrība: 4/10 Skaņa: 3/10 reklāmas - 1 00000000000000/10
Evo Pop Réflexion opma